петък, 26 септември 2014 г.

Най-добрите Мотивационни говорители в света за '2014

1. Антъни Робинс "Тони" - За последните три десетилетия, Антъни Робинс е служил като съветник на лидери от целия свят. Всепризнат авторитет по психология на лидерството, преговорите, организационни обрати и върхова производителност. Той е бил удостоен с почести не веднъж за своя интелект и хуманитарни начинания. Една от най-известните книги на Тони  "Събуди великана в теб" ще Ви помогне да предприемете незабавен контрол на Вашия умствено, емоционално, физическо и финансово състояние. Робинс е повлиял на повече от 50 милиона души от над 100 държави с най-продаваните си книги, мултимедия и здравни продукти, различни семинари, както и събития на живо.

2. Les Brown - Като един от най-известните мотивационни говорители в света, Les Brown е динамична личност и високо-търсен ресурс в бизнеса и в професионалните среди. В продължение на три десетилетия той е не само изучавал науката за постижение, той го е овладял чрез интервюиране стотици успешни бизнес лидери и си сътрудничат с тях в теорията на превода в заседателната зала долната линия резултати за своите клиенти. В книгата си  изживеете мечтите си той споделя личната си формула за успех и щастие - положително заредени мисли, напътствия, примери, плюс план за действие с които може да ви помогне да се съсредоточи и фокусирате мислите си върху конкретни цели ... и да ги постигне.


3 Brian Tracy  председател и главен изпълнителен директор на Brian Tracy International, компания, специализирана в обучението и развитието на отделните личности и организации. Ударът на Брайън е да Ви помогне да постигнете вашите лични и бизнес цели по-бързо и по-лесно, отколкото някога сте си представяли. Брайън Трейси е консултирал повече от 1000 компании и персонално повече от 5 милиона души в 55 страни по света. Като основен говорител и лидер по семинари, той се занимава с повече от 250 000 души всяка година. Открийте доказани техники и стратегии за по-голям успех в продажбите, управление на времето, самостоятелно развитие, лично богатство, бизнес и лидерство това най-често прави чрез "Международната програма на Braian Success"
4. Дийпак Чопра -5. Боб Проктър -7. Джон Максуел -8 Джак Канфийлд -9. Dani Johnson - 10 Фара Грей -


Подробно представяне на ТОП 60 за 2014 година в света на Мотивационните говорители може да прочетете тук...


Няма коментари:

Публикуване на коментар